EA Sports FC 25’ün Çıkış Tarihi ve Logosu Sızdırıldı: Fiyatı da Ortaya Çıktı

Electronic Arts’ın FIFA ile olan anlaşmasının bitmesinin ardından ikonik futbol oyunu serisi FIFA, yerini EA Sports FC’ye bırakmıştı. Bu kapsamdaki ilk oyun olan EA Sports FC 24 ise geçen yıl piyasaya sürülmüştü. Oyuncular, sıradaki oyun olacak FC 25’i merakla bekliyordu.

Bugün bu konuda çok önemli bir gelişme yaşandı. Genellikle doğru çıkan oyun sızıntılarıyla tanıdığımız billbil-kun, FC 25’in çıkış tarihini, logosunu ve diğer detaylarını bizlerle buluşturdu.

EA Sports FC 25’in logosu böyle olacak, 27 Eylül’de çıkış yapacak

İddiaya göre Electronic Arts, EA Sports FC 25’, 27 Eylül 2024 tarihinde piyasaya sürecek. Oyunun en az PlayStation 4 için geleceği de belirtilmiş. Bu da muhtemelen Xbox One için de geleceği anlamına geliyor. Yani oyun; PC, PS5, PS4, Xbox Series X/S ve Xbox One için piyasaya sürülecek.

Sızıntı, EA’in oyunun resmî duyurusunu 10 gün içinde yapacağını belirtiyor. Standart ve Ultimate olmak üzere iki versiyon ile çıkış yapacağı gelen bilgiler arasında. Standart versiyonun fiyatı 69,99 dolar olurken Ultimate 99,99 dolarlık bir ücretle gelecek.

Ultimate sürümü satın alanlara 7 günlük bir erken erişim sunulacağı da aktarılmış. Çok daha pahalı olan bu sürümü satın alan oyunseverler, 20 Eylül’de oyunu deneyimlemeye başlayabilecekler. EA Play aboneleri ise 10 saatlik erken erişim imkânı yakalayacaklar.

e

Tabii ki bunların hepsi birer iddia. Resmî bir açıklama yok. Ancak billbil-kun’un genelde yanılmadığını düşündüğümüzde muhtemelen birçoğu doğru. EA’den oyun hakkında bir duyuru gelip gelmeyeceğini önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir